Lediga tjänster

Lediga tjänster

Vi är väldigt glada över att det finns ett stort intresse för att arbeta på Göteborgs stadsmuseum. Det kan vara bra att veta att vi utannonserar lediga tjänster. Tyvärr har vi ingen praktisk möjlighet att personligen besvara alla spontanansökningar. Välkomna istället att regelbundet titta in här och följ oss också på Twitter eller Facebook.

OBS! Vi annonserar alla lediga tjänster på www.offentligajobb.se

Intresseanmälan praktik

I mån av tid och möjlighet så tar vi emot praktikanter på våra olika enheter. Främst prioriteras studeranden på eftergymnasiala utbildningar inom de ämnesområden som inryms inom Stadsmuseets verksamheter.

Om du är intresserad av att praktisera hos oss så behöver du skicka in en intresseanmälan, senast tre månader före din praktik, per mail till info@kultur.goteborg.se. Bifoga en kort presentation av dig själv och varför du vill praktisera hos oss, vilken period som är aktuell samt ett kort cv. Varannan månad går vi igenom de förslag som kommit in och därefter meddelar vi dem som har lämnat in intresseanmälningar om vi har möjligheter att ta emot praktikanter den önskade tiden.