Museibutiken

Butiken håller tillfälligt stängt från och med 24 december och tills vidare med anledning av den ökade smittspridningen av Covid-19 och de skärpta allmänna råden.

Vid behov av återköp eller byte av julklappar kontakta butiken på: butik.stadsmuseum@kultur.goteborg.se

Beställ Göteborgsalmanackan 2021
Du kan beställa den populära Göteborgsalmanackan 2021 och få den hemskickad mot swish-betalning. Kontakta butiken på mejl, eller ring oss så hjälper vi dig med din beställning. 

Vårt swishnummer är 123 402 92 94 och priset inklusive frakt är 240 kr. Du kan självklart också höra av dig om du har frågor om vårt övriga sortiment. Välkommen med din beställning!

Om museibutiken
I museibutiken hittar du presenter och saker som berättar en historia. Vi samarbetar med en rad producenter och designers från Göteborg, och vi letar ständigt efter nya spännande leverantörer.

Hos oss hittar du handgjorda glas, leksaker, vykort, smycken och godsaker. I vår mysiga bokavdelning hittar du vårt urval göteborgiana, arkitektur, kokkonst, trädgård, arkeologi och historia. 

Kom till oss när du vill hitta en fin present, skaffa ett minne efter ett trevligt museibesök eller bara vill få ny inspiration!

Kontakt
031-368 36 10
butik.stadsmuseum@kultur.goteborg.se

Följ oss gärna på Instagram, där heter vi @museibutikengbg