Visning: Grejen med Göteborg

Samling museets foajé
Ingår i entrébiljett
Google

Bingolotto, gröna kaniner eller en räkmacka på Avenyn? I vår utställning om 1900-talets Göteborg får du frossa i våra mest älskade och hatade göteborgsgrejer och upptäcka sidor av staden som du inte trodde fanns. Med utgångspunkt i några av Göteborgs mest ikoniska föremål och byggnader, i sällskap av en kör av röster ur historien, undersöker vi frågan: vad är egentligen grejen med Göteborg?

Praktisk info

Begränsat antal platser. Vill du vara säker på att få en plats går det bra att förboka i museets reception eller på telefon 031-368 36 00. Obokade platser släpps fram till att visningen börjar. Programpunkten ingår i entrébiljetten och genomförs i samarbete med Folkuniversitetet. Antalet deltagare anpassas utifrån Folkhälsomyndighetens aktuella riktlinjer för allmänna sammankomster.

Om visningar

Följ med på en visning i någon av Stadsmuseets utställningar. Vi har visningar för stora och små varannan lördag och andra tisdagen i månaden tänder vi upp lite extra i Grejen med Göteborg. I vår visar vi Grejen med Göteborg och vår nya utställning Augusta Lundin.

Det finns inga kommande aktiviteter