Boka för ditt sällskap

Gruppvisningar

Boka en stadsvandring i sommar

Följ med på en vandring i stadens historia där ni bland annat får möta vidskepelse, spöken och bödlar. Vilka var människorna bakom historierna och hur upplevde de världen? Boka för ditt företag eller din privata grupp!

Läs mer här

Obs! Inga gruppvisningar inomhus för närvarande

Är ni en grupp som vill ha en visning på Göteborgs Stadsmuseum? Vi arrangerar visningar och aktiviteter i samband med ett besök, en konferens eller lokaluthyrning.  Vi erbjuder möjlighet att boka en egen visning i några av våra tillfälliga eller permanenta utställningar. Just nu visar vi Göteborgs garderob, 1700-talets Göteborg och Göteborgs födelse. Vi kan också erbjuda en husvisning där huset och Ostindiska kompaniets historia lyfts fram tillsammans med delar av ett urval utställningar. Visningarna pågår cirka 1 timme.

Max antal deltagare per grupp är 25 personer. Om gruppen överstiger detta antal behöver deltagarna delas upp i mindre grupper och fler visningar behöver bokas. Kan ej bokas under pandemin.

Kostnad

Visning vardagar innan kl 17.00 kostar 1 200 kr

Visning vardagar efter kl 17.00 samt helg kostar 1 800 kr

Vid visning på engelska tillkommer 450 kr/visning

Obs! Vid bokning av visning tillkommer alltid entréavgift för alla deltagare som är 20 år och uppåt. Entré kostar 60 kronor och gäller för ett besök. Det finns också möjlighet att betala 120 kronor för en årsbiljett. Fri entré för alla under 20 år. Vid betalning av en årsbiljett ges entré under ett kalenderår till Göteborgs konstmuseum, Göteborgs stadsmuseum och Röhsska museet. Sjöfartsmuseet Akvariet är stängt för om- och tillbyggnad.

OBS! Vi erbjuder inga gruppvisningar för närvarande på grund av Covid-19.

Bokningar/förfrågningar

pedagog.stadsmuseum@kultur.goteborg.se
Obs. Kan ej bokas under pandemin.

Avbokning

Sker senast 8 dagar innan visningsdatum, annars debiteras fullt pris. Avbokning sker via pedagog.stadsmuseum@kultur.goteborg.se

Skolbokning

Är ni en skolklass? Klicka här.