Boka för ditt sällskap

Gruppvisningar

Boka gruppvisningar

Är ni en grupp som vill ha en visning på Göteborgs stadsmuseum? Vi arrangerar visningar och aktiviteter i samband med ett besök, en konferens eller lokaluthyrning. 

Vi erbjuder möjlighet att boka en egen visning i några av våra tillfälliga eller permanenta utställningar. Just nu visar vi Grejen med Göteborg och Augusta Lundin- Sveriges första modehus. Vi kan också erbjuda en husvisning där vi lyfter Göteborgs 400-åriga historia utifrån våra fyra historiska basutställningar. Visningarna pågår cirka 1 timme.

Max antal deltagare per grupp är mellan 20-25 personer beroende på utställning. Om gruppen överstiger detta antal behöver deltagarna delas upp i mindre grupper och fler visningar behöver bokas.

Kostnad

Visning vardagar innan kl 17.00 kostar 1350 kr

Visning vardagar efter kl 17.00 samt helg kostar 2000 kr

Vid visning på engelska tillkommer 450 kr/visning

Obs! Vid bokning av visning tillkommer alltid entréavgift för alla deltagare som är 20 år och uppåt. Entré kostar 60 kronor och gäller för ett besök. Det finns också möjlighet att betala 130 kronor för en årsbiljett. Fri entré för alla under 20 år. Vid betalning av en årsbiljett ges entré under ett kalenderår till Göteborgs konstmuseum, Göteborgs stadsmuseum, Röhsska museet och Sjöfartsmuseet Akvariet.

Bokningar/förfrågningar

pedagog.stadsmuseum@kultur.goteborg.se

Avbokning

Sker senast 8 dagar innan visningsdatum, annars debiteras fullt pris. Avbokning sker via pedagog.stadsmuseum@kultur.goteborg.se

Skolbokning

Är ni en skolklass? Klicka här.