Ons 26 juni 2024
Ingår i entrébiljett Fri entré under 20 år
Boka

Visning inomhus och utomhus

Lilla Änggården är ett hus, ett hem, en trädgård och en park med en historia som sträcker sig över tre århundranden. Gården ligger i stadsdelen Änggården i utkanten av naturområdet Änggårdsbergen. Inuti huset finns ett välbevarat hem från familjen Grén Broberg som donerade Lilla Änggården till Göteborgs stad. Visningen rör sig genom husets salonger och ut i trädgården för att till sist landa vid den stadsnära odlingen. Varmt välkomna!

Praktisk info

Begränsat antal platser till visningarna. Förbokning krävs, boka din plats här. Vi har ett maxantal på fem bokningar/person. Var på plats senast fem minuter innan programmet börjar. Visningarna ingår i entrébiljetten till museet. Kom ihåg att avboka din plats om du får förhinder. Avbokning görs via mail till bokningar.stadsmuseet@kultur.goteborg.se

Samling på Lilla Änggårdens gårdsplan. Begränsad fysisk framkomlighet, trappor, trösklar och trånga utrymmen förekommer.

Ons 26 jun
Salonger och gröna historier på Lilla Änggården Visningen rör sig genom husets salonger och ut i trädgården för att till sist landa vid den stadsnära odlingen.
Fre 28 jun
Fre 28 jun