Program

Teckenspråkstolkad

Teckenspråkstolkad

november
ons 4 nov

The Unstraight House

Queer onsdag Teckenspråkstolkad

Det finns ännu inga museer med ett internationellt HBTQI+-fokus och det vill föreningen bakom det virtuella museet The Unstraight Museum ändra på. Plats måste bokas! Klicka på rubriken för viktig information om bokning och Covid-19.

18.00-19.00
Var:
Wallenstamsalen
tis 10 nov

Fake news och missinformation i kristider

Tisdagsklubben Teckenspråkstolkad

Elina Lindgren är dr i statsvetenskap och kommer att prata om hur nyhetsmediers försök att förhindra missuppfattningar kan leda till att de får ökad spridning. Plats måste bokas! Klicka på rubriken för viktig information om bokning och Covid-19.

15.00-16.00
Var:
WALLENSTAMSALEN
ons 18 nov

Folkteatern -från frigrupp till institution

Onsdagsföreställning Teckenspråkstolkad

Kulturskribenten Lis Hellström Sveningsson möter Frida Röhl, regissör och konstnärlig ledare på Folkteatern i Göteborg. Plats måste bokas! Klicka på rubriken för viktig information om bokning och Covid-19.

18.00-19.00
Var:
Wallenstamsalen
december
tis 8 dec

Flykten till Marstrand

Tisdagsklubben Teckenspråkstolkad

En berättelse om en okänd del av västkustens och Sveriges historia. Plats måste bokas! Klicka på rubriken för viktig information om bokning och Covid-19.

15.00-16.00
Var:
Wallenstamsalen
sön 13 dec

Teckenspråkstolkad visning av Frispel

Visning Teckenspråkstolkad

Utställningen Frispel lyfter en tid inom scenkonsten då allt verkade möjligt. Under 1960- och 70-talet tog en banbrytande och radikal scenkonstgeneration plats i rampljuset. Plats måste bokas! Klicka på rubriken för viktig information om bokning och Covid-19.

13.00-14.00
Var:
Samling i foajén