Releasekväll för ny Cortex-platta

ons 22 aug
Tid: 
18:00-23:30
Var: 
Stadsmuseet, Foajén

Utställningen Freddie Wadlings kabinett lider mot sitt slut och Stadsmuseet samlar vänner och fans för en storstilad avslutning där en outgiven Cortex-skiva ska spelas för första gången! Skivan spelades in för 31 år sedan men bandet upplöstes hastigt och skivan gavs därför aldrig ut.

SKIVAN
En numrerad engångsutgåva av vinylskivan delas ut på Stadsmuseet under kvällen med start 18:00 - först till kvarn gäller, en skiva per person. Kölappar, för att garanterat få en skiva, går att hämta på museet under hela dagen, dörrarna öppnar 10:00. Kölappen blir personlig med stämpel. (Det finns ytterligare två versioner av vinylen och dessa går att förbokas/köpas på Bengans.) Skivutdelningen börjar först vid 18:00!

EVENTET
Här behövs ingen kölapp. Kvällen drar igång med DJ och skivsläpp runt 18:00. Museet är öppet under dagen som vanligt och det går därför att komma när som helst, men fri entré till eventet sker från 18:00.

Med start ca 20:00 lyssnar och samtalar Fredrik Strage med de som var med när det begav sig samt minns Freddie Wadling och Uno Wall. Lite senare under kvällen dyker Robert Hurula upp på Stadsmuseets scen och tolkar tre Cortex/Freddie-låtar.

Kvällen är gratis och öppen för alla. Vi släpper in så många som lokalen tillåter. 18 år gäller i baren!

GÄSTER
Fredrik Strage
Annika von Hauswolff
Pontus Lidgard
Ola Andersson
Fredrik Wegraeus
Jean-Louis Huhta
Anna-Lena Karlsson
Henryk Lipp
Carl Michael von Hauswolff

+ Hurula
+ DJ Tjongan