Samtal med...

Om ”havets vagabond”

Aina Cederholm, känd som havets vagabond äventyrade på världens farvatten med sina ”Rospiggen-båtar” under 1930-talet och framåt. Vad drev henne att ge sig ut på så farliga expeditioner? Hur var det att ha en riktig äventyrare i familjen? Henrik Cederblom berättar.

"Samtal med” är en programserie av Sjöfartsmuseet Akvariet i höst på Stadsmuseet. Vid varje tillfälle träffar vi en intressant person med någon anknytning till den maritima världen. Vi samtalar om deras erfarenheter, ser bilder och lyssnar till berättelser om hav och människor!

Programpunkten genomförs i samarbete med Folkuniversitetet.

Bokning
Under hösten 2020 behöver plats bokas till samtliga aktiviteter. Du kan boka din plats fram till att aktiviteten börjar i museets reception eller på telefon 031-368 36 00. Kom ihåg att avboka din plats i god tid om du får förhinder. Programpunkten ingår i entrébiljetten.

Covid-19
Vi följer noggrant myndighetens rekommendationer. Välkommen att besöka oss om du är frisk, men tänk på att hålla avstånd och tvätta händerna ofta. Läs mer här om hur pandemin påverkar vår verksamhet.

Tillgänglighet
Lokalen är utrustad med hörslinga.

Samtal med...
tis 17 nov
Tid: 
15.00-16.00
Var: 
Wallenstamsalen