Samtal med...

Om Färjan 4

Sjöfartsmuseets största föremål är en levande 100-åring, en koleldad ångfärja som just genomgått en livsavgörande operation - en reparation av ångpannan. Vi pratar med Ingvar Kronhamn och Gunnar Söderberg, eldsjälar från Sällskapet Ångbåten, och visar bilder ur en 100 år lång historia från Göteborgs hamn.

”Samtal med” är en programserie av Sjöfartsmuseet Akvariet i höst på Stadsmuseet. Vid varje tillfälle träffar vi en intressant person med någon anknytning till den maritima världen. Vi samtalar om deras erfarenheter, ser bilder och lyssnar till berättelser om hav och människor!

Genomförs i samarbete med Folkuniversitetet. Arrangeras av Sjöfartsmuseet Akvariet. 

Bokning
Under hösten 2020 behöver plats bokas till samtliga aktiviteter. Du kan boka din plats fram till att aktiviteten börjar i museets reception eller på telefon 031-368 36 00. Kom ihåg att avboka din plats i god tid om du får förhinder. Programpunkten ingår i entrébiljetten.

Covid-19
Vi följer noggrant myndighetens rekommendationer. Välkommen att besöka oss om du är frisk, men tänk på att hålla avstånd och tvätta händerna ofta. Läs mer här om hur pandemin påverkar vår verksamhet.

Tillgänglighet
Lokalen är utrustad med hörslinga. 

Samtal med...
tis 6 okt
Tid: 
15.00-16.00
Var: 
Wallenstamsalen