Ge bort ett år av kulturupplevelser!

Museernas årsbiljett för 2019 är här – fulladdad med kultur. Upplev stadens museum under ett helt år och ett femtiotal utställningar och hundratals programpunkter som ger dig historiska och samtida perspektiv på konst, design och staden Göteborg. Ge någon du tycker om en historiskt god julklapp!

Med museernas årsbiljett får du tillgång till stadens museum under ett helt kalenderår. Under 2019 ser vi fram emot ett femtontal nya utställningsöppningar, utöver våra basutställningar och hundratals programpunkter. Museernas årsbiljett gäller som entré till Göteborgs konstmuseum, Göteborgs stadsmuseum och Röhsska museet, som öppnar 23 feb 2019. (Sjöfartsmuseet Akvariet är stängt under året för ombyggnad.)

Biljetten kostar 100 kronor och finns att köpa på Göteborgs stadsmuseum och Göteborgs konstmuseum från och med 1 december.

Välkommen in!