Gruppvisning

Är ni en grupp som vill ha en visning på Göteborgs Stadsmuseum? Vi arrangerar visningar och aktiviteter i samband med ett besök, en konferens eller lokaluthyrning.  Vi erbjuder möjlighet att boka en egen visning i några av våra tillfälliga eller permanenta utställningar. Just nu visar vi Göteborgs garderob, 1700-talets Göteborg och Göteborgs födelse. Vi kan också erbjuda en husvisning där huset och Ostindiska kompaniets historia lyfts fram tillsammans med delar av ett urval utställningar. Visningarna pågår cirka 1 timme.

Max antal deltagare per grupp är 25 personer. Om gruppen överstiger detta antal behöver deltagarna delas upp i mindre grupper och fler visningar behöver bokas.

Kostnad
Visning vardagar innan kl 17.00 kostar 1 200 kr
Visning vardagar efter kl 17.00 samt helg kostar 1 800 kr
Vid visning på engelska tillkommer 450 kr/visning

Obs! Vid bokning av visning tillkommer alltid entréavgift för alla deltagare som är 25 år och uppåt. Entré kostar 60 kronor och gäller för ett besök. Det finns också möjlighet att betala 100 kronor för en årsbiljett. Fri entré för alla under 25 år. Vid betalning av en årsbiljett ges entré under ett kalenderår till Göteborgs konstmuseum, Göteborgs stadsmuseum och Röhsska museet. Sjöfartsmuseet Akvariet är stängt för om- och tillbyggnad och öppnar igen 2021.

Bokningar/förfrågningar
pedagog.stadsmuseum@kultur.goteborg.se

Avbokning
Sker senast 8 dagar innan visningsdatum, annars debiteras fullt pris. Avbokning sker via pedagog.stadsmuseum@kultur.goteborg.se

Om ni vill boka något att äta eller dricka till ert besök gör ni det själva via restaurangen.
031-13 52 70
info@restauranghamngatan.se

Är ni en skolklass- kolla istället HÄR!