Konferens

Hyr in dig i historien

Boka in din konferens, ett mingel eller ett möte i en spännande och oväntad miljö. Göteborgs stadsmuseum ligger centralt i Göteborg nära Brunnsparken och Domkyrkan i det anrika Ostindiska huset. Vi hyr ut lokaler till privatpersoner, organisationer och företag. Modern konferensutrustning ingår i alla våra lokaler. 

LOKALER
Våra lokaler passar för de flesta evenemang, stora som små. Hörsalen Wallenstam rymmer 150 personer och de mindre lokalerna 20-60 personer.

Du har också tillgång till vår foajé och stämningsfulla innergård. Hör dig för vid bokningen så hjälper vi dig till rätt lokal.

I lokalerna erbjuds olika typer av sittningar. Rådgör gärna med oss vid bokningsförfrågan! Vi har lång erfarenhet av konferensverksamhet och hjälper dig att hitta en bra lösning som passar till era aktiviteter.

Lokaler och antal personer:
S.A. Hedlund, för 40-60 personer
Olga Dahl, för 20-40 personer
Wallenstamsalen, upp till 150 personer

MAT OCH DRYCK
Kafé och restaurang Hamngatan på museet hjälper dig om du vill beställa mat och dryck till din konferens eller ditt event. Beställ lunch som intas i de mysiga 1700-talsvalven i "Bäcksins källare" eller fyll på energin med kaffe, fika eller frukt som serveras i foajén eller i anslutning till din lokal.

För beställning av mat och dryck ring Kafé och restaurang Hamngatan.
031-13 52 70
info@restauranghamngatan.se

FÖRGYLL BESÖKET MED EN UPPLEVELSE
När du hyr in dig i våra lokaler har du tillgång till våra utställningar och vi kan vid förfrågan ta fram en visning efter dina önskemål. Följ med oss till det färgstarka 1700-talets Göteborg eller se den senaste tillfälliga utställningen som alla pratar om. 

KONTAKT
Hör av dig till oss för prisförfrågan, rådgivning eller bokning av lokal.
031-368 36 25
konferens.stadsmuseum@kultur.goteborg.se