Kostnadsfri visning – Grejen med Göteborg

Bingolotto, gröna kaniner eller en räkmacka på Avenyn? Följ med på en visning i vår utställning om 1900-talets Göteborg där du får frossa i våra mest älskade och hatade göteborgsgrejer och upptäcka sidor av staden som du inte trodde fanns. Med utgångspunkt i några av Göteborgs mest ikoniska föremål och byggnader, i sällskap av en kör av röster ur historien, undersöker vi frågan: vad är egentligen grejen med Göteborg?

Praktisk info
Begränsat antal platser. Antalet deltagare anpassas utifrån Folkhälsomyndighetens aktuella riktlinjer för allmänna sammankomster. Boka din plats i museets reception eller på telefon 031-368 36 00 från klockan 10.00 samma dag. Samling i foajén. Programmet genomförs i samarbete med Folkuniversitetet och är en del av Kulturkalasets program. Visningarna är en del av Kulturkalaset och är kostnadsfria.