Aktivitet

Möt Stefan Edetoft – fotograf för Göteborg berättar

Past occasion
Tis 6 juli 2021
14:00 – 14:50
Samling i museets foajé.
Ingår i entrébiljett

Möt fotografen bakom bilderna i utställningen Göteborg berättar, Stefan Edetoft. Hör mer om arbetet med att porträttera hundra göteborgare i unika miljöer intervjupersonerna själva valt.

Göteborg berättar
Den andra juni öppnade Stadsmuseets jubileumsutställning Göteborg berättar på Gustaf Adolfs torg. Under sommaren finns det möjlighet att följa med på utomhusintroduktioner av utställningen.

I Göteborg berättar får vi möta kvinnor och män, gamla och unga, infödda och nyanlända, med alla möjliga sysselsättningar och från alla stadsdelar. Följ med hem till nioåriga Viola i Kviberg, besök Hadias Taekwandoträning i Gunnilse – och hör vad Chalmersprofessorn Torgny från Majorna har att säga om ”goa gubbar”.

Boka plats
Samling i museets foajé. Begränsat antal platser. Boka din plats i museets reception eller på telefon 031-368 36 00. Kom ihåg att avboka din plats i god tid om du får förhinder. Antalet deltagare anpassas utifrån Folkhälsomyndighetens aktuella riktlinjer för allmänna sammankomster. Programpunkten ingår i entrébiljetten och genomförs i samarbete med Folkuniversitetet.

Tillgänglighet
Guiden använder ljudförstärkande utrustning. Vandringen sker främst på plant underlag. Trottoarkanter och gator med kullersten förekommer. Då vandringen sker utomhus kan trafik förekomma.

Information med anledning av Covid-19
Du som är frisk är varmt välkommen att besöka oss och följa med på visningar. Kom ihåg att vara extra noga med handhygien och tänk på att hålla avstånd till andra besökare. Med anledning av det rådande läget har vi begränsat antal deltagare.

Privata visningar eller visningar på engelska?
Vid önskemål om privata visningar eller visningar på engelska var vänlig kontakta Mari Wickerts, mari.wickerts@kultur.goteborg.se

Det finns inga kommande aktiviteter