Grejen med Göteborg: en beskrivande visning

Tis 8 februari 2022
Samling museets foajé
Ingår i entrébiljett
Google

Är du en av de som tycker att det är mörkt på museet? Följ med på en guidad visning av Grejen med Göteborg där vi förutom att berätta om våra mest älskade och hatade göteborgsgrejer beskriver rummens och föremålens form och färg. Klockan 13.00 den andra tisdagen i månaden tänder vi upp lite extra i utställningen och använder extra utrustning för att guiden ska höras bättre.

I vår utställning om 1900-talets Göteborg får du upptäcka sidor av staden som du inte trodde fanns. Med utgångspunkt i några av Göteborgs mest ikoniska föremål och byggnader, i sällskap av en kör av röster ur historien, undersöker vi frågan: vad är egentligen grejen med Göteborg?

Praktisk info

Begränsat antal platser. Vill du vara säker på att få en plats går det bra att förboka i museets reception eller på telefon 031-368 36 00. Obokade platser släpps fram till att visningen börjar. Programpunkten ingår i entrébiljetten och genomförs i samarbete med Folkuniversitetet. Antalet deltagare anpassas utifrån Folkhälsomyndighetens aktuella riktlinjer för allmänna sammankomster.