Lediga tjänster

Lediga tjänster

Vi är väldigt glada över att det finns ett stort intresse för att arbeta här på Göteborgs Stadsmuseum. Det kan vara bra att veta att vi utannonserar lediga tjänster. Tyvärr har vi ingen praktisk möjlighet att personligen besvara alla spontanansökningar. Välkomna istället att regelbundet titta in här och följ oss också på Twitter eller Facebook. Vi annonserar även lediga jobb på www.platsbanken.se

JUST NU söker vi en teknisk producent för en tillsvidareanställning. Utifrån museets kärnvärden kommer du att arbeta både strategiskt och operativt med digital teknik i utställningar och publika utrymmen. Läs mer här!

Vi söker också efter en bebyggelseantikvarie placerad på kulturmiljöenheten. Som bebyggelseantikvarie kommer du bland annat att handlägga antikvariska frågor i relation till stadens planeringsprocess, arbeta fram kunskapsunderlag samt delta i museets olika tvärprojekt och linjearbete. Läs mer här!

Intresseanmälan praktik

I mån av tid och möjlighet så tar vi emot praktikanter på våra olika enheter. Främst prioriteras studeranden på eftergymnasiala utbildningar inom de ämnesområden som inryms inom Stadsmuseets verksamheter.

Om du är intresserad av att praktisera hos oss så behöver du skicka in en intresseanmälan, senast tre månader före din praktik, per mail till info@kultur.goteborg.se. Bifoga en kort presentation av dig själv och varför du vill praktisera hos oss, vilken period som är aktuell samt ett kort cv. Varannan månad går vi igenom de förslag som kommit in och därefter meddelar vi dem som har lämnat in intresseanmälningar om vi har möjligheter att ta emot praktikanter den önskade tiden.