Sommarhäng för unga!

Göteborgs stadsmuseum och Sjöfartsmuseet Akvariet bjuder in till gemensamt sommarhäng med odling och skapande utifrån samtal om människans rättigheter och utställningen We Have A Dream.  Vi bjuder på grillat alla dagar och aktiviteterna är kostnadsfria!

När? Tisdagar till fredagar 19 juni- 13 juli, 11.00–15.00 (obs! ej under midsommar)

Odla med alla sinnen
Dofta och känn på olika växter och örter, odla dina egna, vik en kruka eller bara njut av den härliga miljön. Alla åldrar.

Gör din röst hörd!
Vi skapar medeltida musikinstrument och gör beskyddande amuletter fyllda med örter. Vi diskuterar, lyssnar och pysslar. Alla åldrar.

Knop och knyt
Rundflätning, spiralknutar och makramé.  Gör en nyckelring, ampel eller ett eget knytkonstverk. Alla åldrar.

Upptäck på egen hand
Upptäck Lilla Änggården och Stadsmuseet på egen hand genom spännande uppdrag och kluriga gåtor. 6-10 år (med vuxen).
v 27-28 på Stadsmuseet

Se vägbeskrivning till Lilla Änggården här.