Forum för klimat och kulturarv 2017

3–4 maj 2017 i Göteborg

Välkommen att anmäla dig till Forum för klimat och kulturarv 2017. Temat för forumet kommer att vara vattnets påverkan på kulturarvet i ett förändrat klimat. Vi kommer att få ta del av de lärdomar och goda exempel man har gjort om klimatförändringar och kulturarv i västra Sverige.

Syftet med forumet är att fortsätta att nätverka för frågor som länkar samman arbete med klimat och kulturarv. Det kommer också att finnas möjlighet att på plats testa verktyg för klimatanpassningsarbete med kulturarv.
Målgrupp för forumet är alla yrkesverksamma inom kulturmiljö, klimatanpassning, samhällsplanering och beredskap samt förvaltare av kulturmiljöer.

Länk till anmälningssidan

Forum för klimat och kulturarv 2017 arrangeras av Riksantikvarieämbetet i samarbete med Länsstyrelserna i Västra Götalands län och Hallands län, Bohusläns museum, Västarvet, Kulturmiljö Halland, Göteborgs stad och Göteborgs stadsmuseum.

Bifogade filer